Buna göre, Bursa'da haftanın ilk gününde yoğun sis etkili olurken, gün içerisinde en yüksek sıcaklığın ise 26 derece olarak ölçülmesi bekleniyor.

Yoğun sis gün boyu yüzünü göstermeye devam ederken meteorolojiden yarın için sağanak yağış geçişleri uyarısı geldi.

Bursa'da yeni haftanın ilk gününde sabah saatlerinden itibaren yoğun sis etkili.

Hava sıcaklığının gün içerisinde en yüksek 26 derece olarak ölçüleceğini bildiren meteoroloji, öğle saatlerinden itibaren sisin yer yer etkisini kaybederek puslu bir havaya bürüneceğini açıkladı.

Termometreler akşam saatlerinden itibaren düşüşe geçerek 17 dereceye kadar geriliyor ve sisli hava akşam saatlerinde de yüzünü göstermeye devam ediyor.,

YARIN SAĞANAK YAĞIŞ GEÇİŞLERİ GÖRÜLECEK

Meteoroloji'nin 5 günlük hava tahmin raporlarından elde edilen verilere göre, Bursa'da haftanın ikinci iş gününde sağanak yağış bekleniyor.

Yarın için (Salı) yapılan tahminlere göre sıcaklığın en yüksek 23 derece olması beklenirken sağanak yağış geçişleri şehir genelinde yer yer etkili olacak.

Çarşamba günü sıcaklıklarda büyük düşüş görülürken, sağanak yağış etkili olmaya devam edecek ve termometreler gün içerisinde en yüksek 15 dereceyi ölçecek.

Perşembe günü yağışın Bursa'yı terk etmesi beklenirken, parçalı bulutlu ve güneşli bir gökyüzüyle birlikte sıcaklık 16 derece seviyelerinde olacak.

Cuma günü termometrelerin 18 dereceyi ölçeceği Bursa'da parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzü yüzünü göstermeye devam ediyor.