Buna göre, Bursa'da hava sıcaklığı gün içerisinde en yüksek 22 derece olarak ölçülürken, az bulutlu ve bol güneşli bir gökyüzü şehre hakim.

Öte yandan Meteoroloji Bursa'da hafta sonuna kadar yağış beklenmediğini bildirirken, Pazar günü ise gün içerisinde sağanak yağış geçişleri görülebilir.

Bursa'da sağanak yağışla birlikte düşen hava sıcaklığı önümüzdeki birkaç gün 20 derecenin üzerinde seyredecek.

Haftanın dördüncü iş gününde hava sıcaklığı gün içerisinde en yüksek 22 derece olarak ölçülürken, az bulutlu ve bol güneşli bir gökyüzü şehre hakim.

Akşam saatlerinden itibaren düşüşe geçen sıcaklık gece 13 dereceye kadar geriliyor.

PAZAR GÜNÜ YAĞIŞ BEKLENİYOR

Meteorolojinin 5 günlük hava tahmin raporlarından elde edilen verilere göre, Bursa'da bugün itibariyle cumartesi gününe kadar yağış beklenmezken, pazar günü ise gün içerisinde yağış geçişleri görülebilir.

Yarın için (Cuma) yapılan tahminlere göre hava sıcaklığı en yüksek 23 derece olurken, gün içerisinde bulutlu ve güneşli bir gökyüzü yüzünü gösterecek.

Cumartesi günü ise sıcaklık 21 derece bandında seyrederken, parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzü şehir genelinde hüküm sürecek.

Pazar günü için sağanak yağış uyarısı yapan Meteoroloji hava sıcaklığının ise en yüksek 20 derece olacağını bildirdi.

Hafta başında da (Pazartesi) sağanak yağış geçişleri Bursa genelinde yüzünü gösterirken, termometreler ise 16 dereceye kadar gerileyecek.