Buna göre, Bursa'da bugün hava sıcaklığı gün içerisinde en yüksek 32 derece olarak ölçülürken, hissedilen sıcaklık ise 34 derece seviyelerinde. Yükselişini sürdüren sıcaklık, cuma günü bunaltıcı bir etki gösterirken, hafta sonuna dek termometreler 30 ile 35 derece bandında seyrediyor.

Haftanın 3. gününde hava sıcaklığı gün içerisinde en yüksek 32 derece olarak ölçülürken, hissedilen sıcaklık ise 34 derece bandında seyrediyor.

Gün boyu az bulutlu ve bol güneşli gökyüzünün hakim olduğu Bursa'da termometreler akşam saatlerinden itibaren ise 30 derecenin alatına düşerek 22 derecelere kadar geriliyor.

CUMA GÜNÜ BUNALTACAK

Meteorolojinin 5 günlük hava tahmin raporlarından elde edilen verilere göre Bursa'da sıcaklıklar hafta sonuna kadar birkaç derecelik düşüş ve yükseliş gösteriyor.

Yarın için (Perşembe) yapılan tahminlere göre Bursa'da hava sıcaklığı en yüksek 34 derece olurken, parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzü şehre hakim.

Cuma günü ise sıcaklığın 34 derece olmasının yanı sıra bunaltıcı bir sıcaklığın gün boyu Bursa'da etkili olması bekleniyor.

Cuamrtesi günü için termometrelerin en yüksek 32 dereceyi ölçmesi beklenirken, Pazar günü ise hava sıcaklığının bol güneşli ve az bulutlu gökyüzüyle birlikte 33 derece civarında olması öngörülüyor.