Buna göre, Bursa'da bugün hava sıcaklığı gün içerisinde en yüksek 36 derece olarak ölçülürken, artış önümüzdeki haftaya kadar sürecek. Yakıcı sıcaklık Bursa'yı önümüzdeki günlerde de etkisi altına alırken, termometreler yarından itibaren 37 derecenin altına hiç düşmeyecek.

Bursa'yı yakıcı sıcaklık etkisi altına alırken, önümüzdeki günlerde artış daha da devam edecek.

Hava sıcaklığının bugün içerisinde en yüksek 36 derece olarak ölçülmesi beklenirken, hissedilen sıcaklık şehir merkezinde 40 derece yaklaşıyor.

Bol güneşli gökyüzünün hakim olduğu şehir genelinde bunaltıcı sıcaklıklarda olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istenirken, termometreler akşam saatlerinde 30 derece bandına çekilecek.

BUNALTACAK, KAVURACAK, YAKACAK!

Meteoroloji'den alınan 5 günlük hava tahmin raporlarına göre, Bursa'da hava sıcaklığı hafta sonu ve yeni haftada da devam edecek.

Yarın için (CUMA) yapılan tahminlere göre, termometrelerin gün içerisinde 37 dereceyi ölçmesi beklenirken, hissedilen sıcaklık 40 derecenin üzerinde olacak.

Hafta sonu (CUMARTESİ ve PAZAR) için de hava sıcaklığının 37 derecenin altına düşmeyeceğini bildiren meteoroloj, yeni haftanın ilk gününde ise (PAZARTESİ) termometrelerin yine 37-38 derece bandında olmasını bekliyor.

Öte yandan bugünden itibaren sıcaklık artışının şehir genelinde daha da etkili olacağı öngörülürken, kavurucu yaz sıcaklığı gününü dışarıda geçirmek isteyen Bursalıları bunaltacak.