Meteoroloji Bursa için 14 Temmuz 2021 Çarşamba günü hava tahmin raporunu yayınladı. Buna göre, Bursa'da bugün hava sıcaklığı gün içerisinde en yüksek 32 derece olarak ölçülürken özellikle öğle saatlerinde hissedilen sıcaklık 37 derecelere kadar tırmanıyor. Haftanın geri kalan günlerinde de sıcaklık artışı devam ederken, özellikle cuma günü sıcaklıkların tavan yapması bekleniyor.

Haftanın üçüncü gününde Bursa'da hava sıcaklığı gün içerisinde en yüksek 32 derece olarak ölçülürken, hissedilen sıcaklık öğle saatlerinde 37 dereceleri görüyor.

Az bulutlu ve bol güneşli gökyüzünün hakim olacağı şehirde uzmanlar güneş çarpması, vücutta sıvı kaybı gibi olumsuzluklara karşı Bursalıları tedbirli olmaları konusunda uyardı.

TERMOMETRELER YÜKSELMEYE DEVAM EDİYOR

Meteorolojiden alınan 5 günlük hava tahmin raporlarına göre, Bursa'da sıcaklık artışı hafta sonuna dek sürecek.

Yarın için  yapılan tahminlerde hava sıcaklığının gün içerisinde en yüksek 33 derece olması beklenirken, hissedilen sıcaklık 40 dereceye yaklaşacak.

CUMA günü için 34 derecelik bir sıcaklık tahmininde bulunan meteoroloji yetkilileri, hissedilen sıcaklıkla birlikte şehir genelinde kavurucu bir sıcaklık bekliyor.

CUMARTESİ ve Pazar günü az bulutlu ve bol güneşli gökyüzüyle birlikte termometrelerin en yüksek 33 dereceyi göstereceği belirtilirken, hissedilen sıcaklık hafta sonunda Bursalıları bunaltacak.

BURSA İÇİN SAATLİK HAVA DURUMU TAHMİNİ (14 TEMMUZ 2021)

BURSA İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ