Buna göre, Bursa'da gün içerisinde hava sıcaklığı en yüksek 23 derece olarak ölçülürken, sabah saatlerinde yüzünü gösteren güneş öğle saatlerinden itibaren yerini çok bulutlu bir gökyüzüne bırakıyor. Akşam saatlerinden itibaren 20 derecelere gerileyen sıcaklıkla birlikte hafif sağanak yağış geçişleri görülecek. Öte yandan yarın için Meteoroloji'den sağanak uyarısı yapılırken, sıcaklık gün içerisinde 20 derecenin altına düşüyor.

Bursa'da hava sıcaklığı bugün ve yarın düşüşte.

Haftanın üçüncü iş gününde (Bugün) hava sıcaklığı gün içerisinde en yüksek 23 derece olarak ölçülürken hissedilen sıcaklık da aynı seviyelerde.

Sabah saatlerinden itibaren parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzünün hakim olduğu şehir genelinde öğle saatlerinden itibaren çok bulutlu bir gökyüzü etkili oluyor.

Akşam saatlerinden itibaren düşüşe geçen termometreler şehir genelinde yer yer yüzünü göstermeye başlayan hafif sağanak yağış geçişleri ile birlikte 20 derecenin altına geriliyor.

YARIN SAĞANAK ETKİLİ OLACAK, CUMA SICAKLIK YÜKSELİYOR

Meteorolojinin 5 günlük hava tahmin raporlarından elde edilen verilere göre, Bursa'da yarın gün içerisinde sağanak yağış etkili olurken, soğuk hava yüzünü gösterecek. Cuma gününden itibaren ise sıcaklık yeniden yükselişe geçiyor.

Yarın için (Perşembe) yapılan tahminlere göre en yüksek ölçülen sıcaklığın gün içerisinde 18 derece olması beklenirken, şehir genelinde sağanak yağış görülecek.

Cuma günü yağış şehri terk ederken hava sıcaklığı 24 dereceye kadar yükseliyor.

Cumartesi günü termometreler 25 dereceyi ölçerken gün içerisinde parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzü şehre hakim olacak.

Pazar günü için yapılan tahminlerde hava sıcaklığının 27 derece olması bekleniyor.