Hafta sonunun son gününde Bursa'da sabah saatlerinde etkili olan yoğun sisin ardından hava sıcaklığı gün içerisinde en yüksek 16 dereceye kadar tırmanırken, öğleden sonra yer yer sağanak yağış geçişleri Bursa genelinde yüzünü gösterebilir. Bursa'yı yeni haftada da sağanak yağışlar beklerken, çarşamba gününden itibaren sıcaklıklarda büyük düşüş yaşanacak.

Bursa haftanın son tatil gününe yoğun sisli bir gökyüzüyle başlarken, hava sıcaklığı ise sabit seyrini sürdürüyor.

Sabah saatlerinde etkili olan soğuk havanın ardından gün içerisinde 16 dereceye kadar tırmanan sıcaklıkla birlikte Bursa'da yer yer parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzü yüzünü gösterirken, şehir merkezinde ise çok bulutlu bir gökyüzü şehre hakim.

Öğle saatlerinin ardından yer yer hafif sağanak yağış geçişlerinin beklendiği Bursa'da akşama doğru ise yağışlar etkisini biraz daha artırıyor ve sıcaklık düşüşe geçiyor.

YENİ HAFTADA YAĞIŞ VAR, SICAKLIK DÜŞÜYOR

Meteoroloji'nin 5 günlük hava tahmin raporlarından elde edilen verilere göre, Bursa yeni haftaya sağanak yağışla başlarken, sıcaklıklar ise hafta ortasından itibaren düşüşe geçecek.

Yarın için (Pazartesi) yapılan tahminlere göre Bursa'da 16 derecelik bir sıcaklığın hakim olacağı hafta başında sağanak yağış şehir genelinde yüzünü gösterecek.

Salı günü için de 15 derecelik bir sıcaklık beklenirken, yağışlar Bursa'da etkili olmaya devam edecek.

Çarşamba günü için 10 dereceye yaklaşan bir sıcaklık düşüşü beklenirken, yağış geçişleri şehir genelinde boy göstermeye devam ediyor.

Perşembe günü ise gece eksi 2 derecelere kadar gerileyen sıcaklıklar gün içerisinde en yüksek 3 derece olarak ölçülecek. Sağanak yağışın beklenmediği Bursa'da yüksek kesimlerde ise kar yağışının görülmesi bekleniyor.