Buna göre, Bursa'da bugün hava sıcaklığı gün içerisinde en yüksek 16-17 derece olarak ölçülürken, öğle saatlerine kadar etkili olan çok bulutlu havanın ardından sağanak yağış şehir genelinde 12.00'dan itibaren sağanak yağış kuvvetli bir şekilde etkili olmaya başlayacak. Yağışla birlikte sıcaklıkta düşüş görülürken, sağanak yarın da Bursa'da yüzünü göstermeye devam edecek.

Bursa'da haftanın ikinci iş gününden itibaren (BUGÜN) sağanak yağış geliyor.

Sabah saatlerinde çok bulutlu bir gökyüzünün görüldüğü Bursa genelinde hava sıcaklığı gün içerisinde en yüksek 16-17 derece olarak ölçülürken, öğle saatlerinden itibaren etkili olacak sağanak yağışla birlikte sıcaklık düşüşe geçecek.

Akşam saatlerine kadar kuvvetli bir şekilde yüzünü gösteren sağanak yağış hafta boyu etkili olacak.

HAFTA YAĞIŞLI GEÇECEK

Meteorolojinin 5 günlük hava tahmin raporlarından elde edilen verilere göre Bursa'yı yağışlı bir hafta bekliyor.

Yarın için (ÇARŞAMBA) yapılan tahminlere göre sağanak yağışla birlikte en yüksek sıcaklığın 12 derece olması bekleniyor.

PERŞEMBE günü yağışın kısa bir mola vereceğini bildiren meteoroloj, sıcaklık 13 derece civarında olmasını tahmin ederken, CUMA günü ise şehir genelinde sağanak yağış geçişleri devam edecek ve hava sıcaklığı yükselişe geçecek.

17 derecelik bir sıcaklığın ölçüleceği CUMA gününün ardından yağışlı hava CUMARTESİ günü de devam ederken, termometreler en yüksek 19 dereceyi gösterecek.