Buna göre, Bursa'da hava sıcaklığı haftanın son iş gününde en yüksek 25 derece olarak ölçülürken, öğle saatlerinden itibaren sağanak yağış geçişleri görülecek.

Meteoroloji Bursa'da hafta sonunda da sağanak yağışları etkili olacağını bildirirken, pazar günü termometreler en yüksek 17 dereceyi ölçecek.

Bursa'da 1 günlük güneşli havanın ardından haftanın son iş gününde (Bugün) sağanak yağış geri geliyor.

Cuma gününe çok bulutlu bir gökyüzüyle başlayan Bursa'da öğle saatlerinden itibaren gökgürültülü sağanak yağış geçişlerinin görüleceğini bildiren meteoroloji, gün içerisinde hava sıcaklığının ise en yüksek 25 derece olacağını açıkladı.

Akşam saatlerinde yağışın etkisini kaybedeceğini belirten yetkililer, sıcaklığın ise 20 derecenin altına gerileyeceğini bildirdi.

HAFTA SONU YAĞIŞLI GEÇECEK

Meteorolojinin 5 günlük hava tahmin raporlarından elde edilen verilere göre, Bursa'da hafta sonu sağanak yağışlı geçecek ve hava sıcaklığı ise 20 derecenin altını görecek.

Yarın için (Cumartesi) yapılan tahminlere göre, hava sıcaklığının en yüksek 22 derece ölçüleceği hafta sonunun ilk gününde sağanak yağış geçişleri etkili olacak.

Pazar günü hava sıcaklığı 17 dereceye kadar gerilerken sağanak yağış yüzünü göstermeye devam edecek.

Hafta başında ise (Pazartesi) hava sıcaklıkları 20 derecenin altındaki seyrini sürdürürken, en yüksek sıcaklık 16 derece olacak ve yağışlar etkili olmaya devam edecek.

Salı günü de sıcaklık en yüksek 16 derece olarak ölçülürken, yağış geçişleri Bursa genelinde yüzünü gösterecek.