Buna göre, Bursa'da bugün hava sıcaklığı gün içerisinde en yüksek 32 derece olarak ölçülürken, hissedilen sıcaklık ise öğle saatlerinden itibaren 34 dereceleri buluyor. Öte yandan meteoroloji tarafından yapılan tahminlerde yarın sağanak yağış beklenirken, perşembe ve cuma günleri için de yağışların devam edeceği belirtildi.

Bursa'da ağustos ayının son günlerinde hava sıcaklığı 30 derecenin üzerindeki seyrini sürdürüyor.

Haftanın ilk gününde (Bugün) ölçülen sıcaklığın en yüksek 32 derece olması beklenirken, gün içerisinde özellikle öğle saatlerinde hissedilen sıcaklık ise 34 derece seviyelerinde.

Yer yer parçalı bulutlu ve bol güneşli bir gökyüzünün hakim olacağı Bursa genelinde bugün için herhangi bir yağış beklenmiyor.

ARALIKLARLA SAĞANAK YAĞIŞ GELİYOR

Meteorolojinin 5 günlük hava tahmin raporlarından elde edilen verilere göre, Bursa'da hafta içinde gün gün değişmek üzere sağanak yağış geçişleri görülecek.

Yarın için (Salı) yapılan tahminlere göre Bursa'da en yüksek 31 derecenin ölçüleceği bildirilirken, yer yer olmak üzere sağanak yağışın yüzünü göstereceği bildirildi.

Çarşamba günü için hava sıcaklığının yine 31 derece olması beklenirken, yağış 1 günlük ara veriyor.

Perşembe günü hava sıcaklığının 27 derecelere kadar gerilemesiyle birlikte sağanak yağış şehir genelinde yeniden yüzünü göstermeye başlıyor.

Cuma günü termometreler 26 dereceye kadar düşerken, yer yer geçişli olmak sağanak yağış Bursa genelinde etkili olmaya devam ediyor.