Bursa'da hafta sonunun ilk gününde hava sıcaklığı sağanak yağışla birlikte gün içerisinde en yüksek 17 derece olarak ölçülürken, yağış akşam saatlerine kadar geçişli şekilde devam edecek. Yarın için yağışın ara vereceğini bildiren yetkililer, hafta sonunun son gününde 19 derecelik bir sıcaklık beklerken, gün boyu şehre parçalı bulutlu ve güneşli bir gökyüzü hakim olacak. Öte yandan yeni haftada da Bursa'ya yağış geliyor.

Bursa aralık ayının ilk hafta sonuna yağışlı başladı.

Dün akşam saatlerinden itibaren yüzünü göstermeye başlayan sağanak yağış bugün (CUMARTESİ) gün boyu yer yer etkili olmaya devam ederken, gün içerisinde ölçülen en yüksek sıcaklık ise 17 derece olması bekleniyor.

Yağış akşam saatlerine kadar Bursa genelinde yüzünü gösterirken, gece saatlerinden itibaren çok bulutlu bir gökyüzüyle birlikte sıcaklık 12 derecelere kadar geriliyor.

YARIN YAĞIŞ YOK, YENİ HAFTADA YAĞIŞ VAR

Meteoroloji'nin 5 günlük hava tahmin raporlarından elde edilen verilere göre, Bursa genelinde yarın (PAZAR) sağanak yağış birkaç günlük mola verirken, yeni haftada ise geri gelecek.

Yarın için (PAZAR) yapılan tahminlere göre hava sıcaklığının gün içerisinde 19 dereceye kadar tırmanacağını bildiren meteoroloji, parçalı bulutlu ve güneşli bir gökyüzünün şehre hakim olacağını belirtti.

PAZARTESİ günü sıcaklığın 21 derece banında seyretmesiyle birlikte çok bulutlu bir hafta başı bekleniyor.

SALI günü sağanak yağış Bursa'ya geri dönerken, hava sıcaklığı ise 20 derece civarında olacak.

ÇARŞAMBA günü de sıcaklık 18 derece bandında seyrederken, sağanak yağış şehir genelinde yer yer etkisini göstermeye devam edecek.