Gece yarısından itibaren şehir genelinde görülen sağanak yağış geçişleri gün boyu devam ederken, hava sıcaklığı ise en yüksek 15 derece olacak. Öte yandan meteorolojiden Bursa için kar uyarısı da geldi. Perşembe günü yüzünü gösterecek yağışla birlikte hava sıcaklığında büyük düşüş yaşanacak.

Bursa'da sağanak yağışla birlikte hava sıcaklığı bugünden itibaren düşüşe geçiyor

Haftanın ikinci iş gününde termometreler gün içerisinde en yüksek 15 dereceyi gösterirken, gece yarısından itibaren yer yer etkili olan sağanak yağış gün boyu devam edecek.

Akşam saatlerinden itibaren 10 derecelere kadar gerileyen hava sıcaklığı ile birlikte yarın da termometreler düşüşte olacak.

KAR GELİYOR, SICAKLIK DÜŞÜYOR

Meteoroloji'nin 5 günlük hava tahmin raporlarından elde edilen verilere göre, Bursa'da kar için tarih verilirken, sıcaklıklarda ise büyük düşüş yaşanacak.

Yarın için (Çarşamba) yapılan tahminlere göre sıcaklığın en yüksek 8 derece olması beklenirken, gün içerisinde kuvvetli sağanak yağış etkili olacak.

Perşembe günü için kar yağışının yer yer yüzünü göstereceği Bursa'da hava sıcaklığı gece saatlerinde eksi 2 derecelere kadar gerilerken, gün içerisinde ise en yüksek 3 derece olacak.

Cuma günü ise günün ilk saatlerinde sıcaklık eksi 5 derecel olarak ölçülürken, gün içerisinde ise parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte 6 dereceye kadar tırmanıyor.

Meteoroloji Bursa'ya Cumartesi günü için de kar uyarısı yaparken hava sıcaklığının ise 7 derece bandında seyredeceğini bildirdi.