Buna göre, Bursa’da sağanak yağış etkisini kaybederken sabaha saatlerinde görülen yer yer hafif kar yağışı ile birlikte şehir buz kesti. Sıcaklık 0 derecenin altına gerilerken gün içerisinde ise en yüksek 3 derece olacak. Öte yandan soğuk hava ve yer yer kar yağışı yeni haftaya kadar sürecek.

Bursa haftanın dördüncü iş gününde adeta buz kesti

Dün etkili olan karla karışık sağanak yağış bugün itibariyle etkisini kaybederken, sıcaklık sabah saatlerinde 0 derecenin altında ölçüldü. 

Hafif şekilde kendini gösteren kar yağışıyla birlikte rüzgarın da etkisiyle birlikte soğuk hava gün boyu Bursa’da yüzünü gösterirken termometreler gün içerisinde en yüksek 3 dereceyi görüyor.

Akşam saatlerinden itibaren hafif kar yağışı da etkisini kaybederken, sıcaklık yeniden 0 derecenin altına geriliyor.

YAĞIŞ 1 GÜNLÜK MOLA VERİYOR

Meteorolojinin 5 günlük hava tahmin raporlarına göre Bursa’da yarın yağış beklenmiyor ancak hava sabah saatleri başta olma üzere dondurucu olacak.

Yarın için (Cuma) yapılan tahminlere göre, termometreler sabah saatlerinde eksi 5 dereceleri görürken, gün içerisinde ise parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte 5 dereceye kadar tırmanıyor.

Cumartesi günü şehre geri dönen karla karışık sağanak yağışla birlikte sıcaklık gece eksi 2 derece, gün içerisinde ise en yüksek 8 derece olacak.

Pazar günü ise çok bulutlu bir hafta sonunun beklendiği Bursa genelinde termometreler gün içerisinde en yüksek 7 dereceyi görecek ve yağışlar etkisini kaybediyor.

Pazartesi gününden itibaren parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte sıcaklık gün içerisinde yeniden 12 derecelere kadar tırmanıyor.