Buna göre, Bursa'da haftanın son iş gününde sıcaklık 29 dereceye kadar yükselirken, gün boyu şehre az bulutlu ve güneşli gökyüzü hakim olacak. Öte yandan meteoroloji hafta sonu Bursa'da sıcaklıkların 32-33 derece civarında seyredeceğini duyururken, pazar günü için şehrin bazı kesimlerinde hafif yağış geçişleri görüleceğini bildirdi.

Bursa'da hafta başından beri yer yer etkili olan sağanak yağışların ardından sıcaklıklar yükselişe geçti.

Haftanın son iş gününde termometreler gün içerisinde en yüksek 29 dereceyi ölçerken, hissedilen sıcaklık da aynı seviyelerde.

Az bulutlu ve bol güneşli gökyüzünün gün boyu hakim olacağı Bursa'da akşam saatlerinden itibaren ise sıcaklık 20 dereceye kadar geriliyor.

Hafta Sonu Sıcaklık Yükseliyor

Meteorolojinin 5 günlük hava tahmin raporlarından elde edilen verilere göre, Bursa'da hava sıcaklıkları hafta sonunda yükselişte olacak ancak pazar günü için bazı bölgelerde sağanak yağış geçişleri görülebilir.

Yarın için (Cumartesi) yapılan tahminlere göre hava sıcaklığının 33 dereceye kadar yükseleceğini bildiren yetkililer gün içerisinde parçalı bulutlu ve bol güneşli bir gökyüzünün şehre hakim olacağını belirtti.

Pazar günü sıcaklık en yüksek 32 derece olarak ölçülürken, gün içerisinde şehrin bazı bölgelerinde yer yer sağanak yağış geçişleri görülebilir.

Pazartesi günü hava sıcaklığı 32 derece bandındaki seyrini sürdürürken, Salı günü de termometreler gün içerisinde en yüksek 33 dereceyi ölçecek.

Hafta başından itibaren Bursa'da herhangi bir yağış tahmini şimdilik görünmüyor.