Buna göre, Bursa'da bugün hava sıcaklığı gün içerisinde en yüksek 33 derece olarak ölçülürken, gün boyu az bulutlu ve güneşli gökyüzü şehre hakim olacak. Öte yandan meteoroloji tarafından yarın ve perşembe günü için Bursa'ya sağanak yağış uyarısı yapıldı.

Bursa'da haftanın ilk gününden itibaren bunaltıcı hava sıcaklıkları etkisin kaybederken, hava sıcaklığı ise 30 derecenin üzerindeki seyrini sürdürüyor.

Bugün (Salı) termometreler öğle saatlerinde (12.00-15.00) 33 dereceye kadar tırmanırken, hissedilen sıcaklık da aynı seviyede.

Bol güneşli ve az bulutlu bir gökyüzünün hakim olacağı Bursa genelinde yarından itibaren ise 2 gün etkili olacak sağanak yağış geçişleri görülecek.

ÇARŞAMBA VE PERŞEMBE SAĞANAK YAĞIŞ GÖRÜLECEK

Meteorolojinin 5 günlük hava tahmin raporlarından elde edilen bilgilere göre, Bursa'ya yarından itibaren sağanak yağış geliyor.

Yarın için (ÇARŞAMBA) yapılan tahminlere göre, hava sıcaklığının gün içerisinde 32 derece olması beklenirken, şehrin bazı bölgelerinde yer yer sağanak yağış geçişleri görülecek.

PERŞEMBE günü için de gün içerisinde ölçülen sıcaklığın 32 derece olması beklenirken, sağanak yağış geçişleri devam edecek.

CUMA günü de termometreler en yüksek 32 dereceyi gösterirken, Cumartesi günü için ise sıcaklığın 30 dereceye gerilemesi bekleniyor.