Buna göre, Bursa'da hava sıcaklığı gün içerisinde en yüksek 21 dereceye kadar yükselirken, hissedilen sıcaklık da aynı seviyelerde. Öte yandan Meteoroloji tahminlerine göre sıcaklık cuma gününe kadar 26 dereceye ulaşırken, hafta boyu herhangi bir yağış ise beklenmiyor. Parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzü hafta boyu şehre hakim olacak.

Dün yapılan tahminlerde Bursa'da hafif sağanak yağış geçişlerinin beklendiği bugün için Meteoroloji tahmin değiştirdi. Buna göre bugün Bursa genelinde herhangi bir yağış beklenmiyor.

Haftanın ikinci iş gününde hava sıcaklığı en yüksek 21 derece olarak ölçülürken, hissedilen sıcaklık da aynı seviyelerdeki seyrini sürdürüyor.

Parçalı bulutlu ve güneşli bir gökyüzünün hakim olduğu şehir genelinde akşam saatlerinden itibaren termometreler 12 derecelere kadar geriliyor.

HAFTA İÇERİSİNDE EN YÜKSEK SICAKLIK 26 DERECE

Meteoroloji'nin 5 günlük hava tahmin raporlarından elde edilen verilere göre, Bursa genelinde sıcaklık hafta boyu en yüksek 26 dereceye kadar yükseliyor.

Yarın için (Çarşamba) yapılan tahminlere göre sıcaklığın en yüksek 22 derece olması beklenirken, parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzü şehre hakim olacak.

Perşembe günü termometreler 24 dereceye yükselirken, Cuma günü ise 26 dereceyi gösterecek.

Parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzünün hafta boyu şehir genelinde yüzünü göstermesiyle birlikte Cumartesi günü de sıcaklık en yüksek 23 derece olarak ölçülecek.