Buna göre, Bursa'da bugün hava sıcaklığı gün içerisinde en yüksek 29 derece olarak ölçülürken, hissedilen sıcaklık da aynı seviyelerde olacak. Öğle saatlerinden itibaren etkili olacak rüzgarlı havayla birlikte parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzü şehre hakim. Öte yandan meteoroloji yarından itibaren Bursa'da cumartesi gününe kadar sağanak yağış geçişlerinin görüleceğini bildirdi.

Bursa'da birkaç gündür etkili olan rüzgarlı havayla birlikte hava sıcaklığı da 30 derecenin altındaki seyrini sürdürüyor.

Haftanın üçüncü iş gününde hava sıcaklığı gün içerisinde en yüksek 29 derece olarak ölçülürken, hissedilen sıcaklık da aynı seviyelerde.

Özellikle 12.00 ile 18.00 saatleri arasında etkili olan rüzgarlı havayla birlikte gün içerisinde parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzü şehre hakim.

Akşam saatlerinden itibaren ise sıcaklık 20-21 derecelere kadar düşerken, yarın için ise yağış tahmini yapılıyor.

METEOROLOJİ UYARDI: SAĞANAK YAĞIŞ GELİYOR

Meteorolojinin 5 günlük hava tahmin raporlarından elde edilen verilere göre, Bursa'da yarından itibaren hava sıcaklığı düşüşe geçerken, yağışlı hava geliyor.

Yarın için (PERŞEMBE) yapılan tahminlere göre hava sıcaklığının en yüksek 28 derece olması beklenirken, sağanak yağış il genelinde yüzünü göstermeye başlayacak.

CUMA günü hava sıcaklığı 24 dereceye kadar gerilerken, sağanak yağış Bursa'da etkili olmaya devam edecek.

CUMARTESİ günü termometreler 24 dereceyi gösterirken, yağışlı hava il genelinde geçişli şekilde görülmeye devam edecek.

PAZAR gününden itibaren ise sıcaklık 2 derecelik bir artışla 26 dereceye yükselirken, sağanak yağış şehri terk etmiş olacak.