Buna göre, Bursa'da hava sıcaklığı gün içerisinde en yüksek 17 derece olarak ölçülürken gece saatlerinden itibaren etkili olan sağanak yağış gün boyu devam edecek. Yağış şehri bu gece saatlerinden itibaren terk ederken, yarından itibaren sıcaklık yeniden yükselişe geçiyor.

Meteoroloji tarafından yapılan sağanak yağış gece saatleri itibariyle Bursa'da etkisini göstermeye başladı.

Haftanın dördüncü gününde hava sıcaklığı gün içerisinde en yüksek 17 derece olarak ölçülürken, sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış yer yer yüzünü göstermeye devam ediyor.

Bursa genelinde geçişli olarak etkili olan sağanak yağış akşam saatlerine kadar sürerken, geceden itibaren şehri terk ediyor.

SICAKLIK YENİDEN YÜKSELİŞE GEÇECEK

Meteorolojinin 5 günlük hava tahmin rapolarından elde edilen verilere göre, Bursa'da yağışlı hava etkisini sadece bugün (PERŞEMBE) gösterirken, yarından itibaren (CUMA) sıcaklık yükselişe geçecek.

Yarın için (Cuma) yapılan tahminlere göre hava sıcaklığının parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte 22 dereceye kadar yükseleceği bildirildi.

Cumartesi günü sıcaklığın 25 derece olması beklenirken, parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzü şehre hakim.

Pazar günü için beklenen sıcaklığın 27 dereceleri bulması beklenirken, az bulutlu ve bol güneşli bir hafta sonu Bursalıları bekliyor.

Pazartesi günü termmometreler gün içerisinde en yüksek 26 dereceyi ölçerken, parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzü şehir genelinde hakim olacak.