Buna göre, Bursa'da bugün hava sıcaklığı en yüksek 31 derece olarak ölçülürken, öğle saatlerinde hissedilen sıcaklık ise 34 dereceye kadar yükseliyor. Öte yandan şehrin bazı kesimlerinde sabah saatlerinden itibaren 15.00'a kadar sürecek sağanak yağış var. Yağış akşam saatlerinden itibaren şehri terk ederken, haftanın geri kalanında ise sıcaklık 30 derecenin üzerindeki seyrini sürdürecek.

Bursa'da haftanın üçüncü gününde hava sıcaklığı gün içerisinde en yüksek 31 derece olarak ölçülürken, öğle saatlerinden itibaren hissedilen sıcaklık ise 34 dereceye kadar ulaşıyor.

Özellikle sabah saatlerinden itibaren şehrin bazı kesimlerinde geçişli olarak görülen sağanak yağış, öğleden sonra 15.00'a kadar etkisini sürdürecek.

Yağış akşam saatlerinden itibaren ise şehri terk ederken, parçalı bulutlu şehre hakim olacak.

SICAKLIK HAFTA SONUNA KADAR 30 DERECENİN ÜZERİNDE

Meteoroloji'nin 5 günlük hava tahmin raporlarından elde edilen bilgilere göre, Bursa'da sağanak yağışın görüldüğü bugünün ardından hava sıcaklığı 30 derecenin üzerindeki seyrine devam edecek. Hafta sonuna kadar ise herhangi bir yağış ise beklenmiyor.

Yarın için (Perşembe) hava sıcaklığının en yüksek 31 derece olacağı Bursa'da parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzü şehre hakim olacak.

Cuma günü termometreler gün içerisinde en yüksek 31 dereceyi gösterirken, Cumartesi günü ise en yüksek 30 derece ölçülecek.

Pazar günü de hava sıcaklığı 31 derece bandında seyrederken, gün boyu şehre bol güneşli ve az bulutlu bir gökyüzü hakim olacak.