Buna göre, Bursa'da bugün hava sıcaklığı gün içerisinde en yüksek 28 dereceye kadar tırmanırken, gün boyu etkili olacak rüzgarlı havayla birlikte hissedilen sıcaklık da 30 derecenin üzerine çıkmıyor. Öte yandan yapılan uyarılarda rüzgarlı havanın çarşamba gününe kadar devam edeceği, perşembe gününden itibaren ise şehir genelinde yağış geçişlerinin görüleceği bildirildi.

Bursa'da hava sıcaklığı etkili olan fırtına ile birlikte düşüşe geçti.

Şehir genelinde gün içerisinde ölçülen en yüksek hava sıcaklığı 28 dereceye kadar tırmanırken, hissedilen sıcaklık da aynı seviyelerde.

Gün içerisinde sağanak yağışın beklenmediği haftanın ilk günü itibariyle (BUGÜN) termometreler hafta boyu 30 derece altında seyredecek.

HAFTA BOYU RÜZGARLI OLACAK, 2 GÜN YAĞIŞ VAR

Meteorolojinni 5 günlük hava tahmin raporlarından elde edilen verilere göre, Bursa'da hafta ortasına kadar rüzgarlı hava devam ederken, perşembe ve cuma günleri ise sağanak yağış bekleniyor.

Yarın için (SALI) yapılan tahminlerde hava sıcaklığının en yüksek 28 derece ölçülmesi beklenirken, rüzgarlı hava şehir genelinde etkili olmaya devam ediyor.

ÇARŞAMBA günü termometreler 30 dereceye yükselirken, rüzgar akşam saatlerinden itibaren etkisini kaybetmeye başlıyor.

PERŞEMBE günü sıcaklık en yüksek 28 derece olurken, gün içerisinde Bursa genelinde sağanak yağış geçişlerinin olması bekleniyor.

CUMA günü ise sıcaklık 25 dereceye kadar gerilerken, yağışlı hava görülmeye devam ediyor.