Buna göre, Bursa'da haftanın ikinci iş gününde hava sıcaklığı en yüksek 22 dereceye kadar yükselirken, sabah saatlerinde yüzünü kısa süre gösteren güneş, gün içerisinde yerini çok bulutlu bir havaya bırakırken, akşam saatlerinde ise hafif sağanak yağış geçişleri görülecek.

Öte yandan önümüzdeki günlerde Bursa soğuk havanın etkisi altına girecek.

Bursa'da haftanın ikinci iş gününde hava sıcaklığı düşüşe geçiyor.

Sabah saatlerinde yüzünü kısa süre olarak gösteren güneşli hava yerini gün içerisinde çok bulutlu havaya bırakıyor.

Termometreler öğle saatlerinde en yüksek 22 dereceyi gösterirken, akşam saatlerinden itibaren hafif sağanak yağış geçişleri Bursa genelinde yer yer etkili olacak.

Akşam saatlerinden itibaren sıcaklık da 14 dereceye kadar geriliyor.

Öte yandan Eskişehir Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi tarafından yapılan son değerlendirmelerde Eskişehir, Bursa, Kütahya ve Bilecik'te mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının Karadeniz üzerinden gelmesi beklenen soğuk havayla birlikte hissedilir derecede azalacağı belirtildi.

HAVA SOĞUYOR, YAĞIŞ GELİYOR

Meteoroloji'nin 5 günlük hava tahmin raporlarından elde edilen verilere göre, Bursa'da yarından (Çarşamba) itibaren hava sıcaklıkları hissedilir derecede azalacak.

Yarın için (Çarşamba) yapılan tahminlere göre sıcaklığın en yüksek 15 derece olması beklenirken gün içerisinde sağanak yağış geçişleri görülecek.

Perşmebe günü ise parçalı bulutlu ve güneşli bir gökyüzünün beklendiğini bildiren meteoroloji, termometreler gün içerisinde en yüksek 16 dereceyi görecek.

Cuma günü hava sıcaklığı en yüksek 18 derece olarak ölçülürken, parçalı bulutlu ve güneşli şehre hakim olacak.

Cumartesi günü sıcaklık yeniden 20 dereceye kadar yükselirken, parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzü yüzünü göstermeye devam ediyor.