Türkiye’nin birçok şehrini etkisi altına alan yoğun kar yağışı Bursa’da da yüzünü göstermeye devam ediyor.

Bursa haftanın üçüncü iş gününe yine dondurucu bir soğukla uyandı. 

Sabah saatlerinde eksi 4 dereceye kadar düşen termometreler, gün içerisinde ise en yüksek 2 dereceyi gösteriyor.

Gün boyu yer yer kar yağışının da etkisini göstermesiyle hava sıcaklığı akşam saatlerinden itibaren 0 derecenin altına iniyor. Kar yağışı gece saatlerinden itibaren Bursa’yı terk ederken, yarın gün içerisinde  yüne kar geçişleri görülecek.

KAR YAĞIŞI ETKİSİNİ KAYBEDİYOR

Meteorolojinin 5 günlük hava tahmin raporlarına göre Bursa’da etkili olan kar yağışı şehri yavaş yavaş terk ediyor. Sıcaklık cuma gününden itibaren yükselişte olacak.

Yarın için (PERŞEMBE) yapılan tahminlere göre, Bursa’da yer yer kar yağışı yüzünü gösterirken, hava sıcaklığı ise en düşük eksi 3, en yüksek ise 4 derece olarak ölçülecek.

CUMA günü itibariyle kar şehri terk ederken, parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzü ile birlikte termometreler de gün içerisinde 7 dereceye kaşar yükseliyor.

CUMARTESİ günü için karla karışık sağanak yağmur beklenirken hava sıcaklığı ise sabah saatlerinde eksi 1 derece, gün içerisinde en yüksek 7 derece olacak.

PAZAR günü için de aynı uyarısı yapana meteoroloji, sabah saatlerinden itibaren eksi 3 derecelik bir sıcaklık ölçülen Bursa genelinde gün boyu yer yer karla karışık sağanak yağışın yüzünü göstereceğini bildirdi. Hafta sonunun son gününde Bursa'da termometreler gün içerisinde 8 dereceye kadar yükselecek.

İŞTE BURSA İÇİN SAATLİK HAVA DURUMU TAHMİNİ (26 OCAK 2022)

İŞTE BURSA İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ