Buna göre, Bursa'da hava sıcaklığı gün içerisinde en yüksek 18 derece olarak ölçülürken sabah saatlerinden itibaren hafif sağanak yağış geçişleri şehir genelinde yüzünü gösterecek.

Yağış akşam saatlerinden itibaren ise etkisini kaybederken yerini çok bulutlu bir havaya bırakıyor. Meteoroloji Bursa'ya yarın için de yağış uyarısı yaptı.

Sağanak yağışın etkisi altına aldığı Bursa'da hava sıcaklıkları da düşüşte.

Haftanın ilk gününde (Bugün) hava sıcaklığı gün içerisinde en yüksek 18 derece olarak ölçülürken, sağanak yağış sabah saatlerinden itibaren bölgesel olarak şehrin bazı kesimlerinde yer yer yüzünü hafif şekilde gösteriyor.

Sağanak öğleden sonra ise etkisini kaybederken, akşam saatlerinden itibaren yerini çok bultulu bir gökyüzüne bırakıyor.

Hava sıcaklığı akşam saatlerinde 15 dereceye kadar gerilerken, yarın için de yağış uyarısı yapıldı.

YARIN DA SAĞANAK YAĞIŞ VAR

Meteoroloji'nin 5 günlük hava tahmin raporlarından elde edilen verilere göre Bursa'da sağanak yağış yarın da yüzünü göstermeye devam edecek.

Yarın için (Salı) yapılan tahminlerde Bursa'da hava sıcaklığı en yüksek 18 derece olurken, gün içerisinde sağanak yağış geçişleri şehir genelinde yer yer etkili olacak.

Çarşamba günü için yağışın Bursa'yı terk edeceğini bildiren Meteoroloji, hava sıcaklığının ise birkaç derecelik yükseliş göstereceğini bildirdi.

Perşembe günü için sıcaklığın 22 dereceye kadar yükseleceğini belirten yetkililer, gün içerisinde ise parçalı bulutlu ve güneşli bir gökyüzünün şehre hakim olacağını açıkladı.

Cuma günü de termometreler gün içerisinde en yüksek 23 dereceyi gösterirken, parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzü şehir geneline hakim olmaya devam edecek.