Buna göre, Bursa'da hava sıcaklığı en yüksek 31 derece olarak ölçülürken, hissedilen sıcaklık ise 34 dereceye kadar çıkıyor. Gün boyu güneşli ve az bulutlu gökyüzüyle birlikte Bursa'da yeni haftada da 30-32 derece bandındaki sıcaklıklar devam edecek.

Bursa'da hafta sonunun son gününde hava sıcaklığı gün içerisinde en yüksek 31 derece olarak ölçülürken, gün içerisinde az bulutlu ve bol güneşli gökyüzü şehre hakim oluyor.

Öğle saatlerinde hissedilen sıcaklıklığın 33-34 derecelere kadar tırmanmasıyla vaktini dışarıda geçiren Bursalıları hava bunaltırken, termometreler akşam saatlerinden itibaren yeniden düşüşe geçerek 22 dereceye kadar geriliyor.

Yeni Haftada Sıcaklık Aynı Seviyede

Meteorolojiden alınan 5 günlük hava tahmin raporlarına göre, Bursa'da yeni haftada da sıcaklık aynı seviyede etkili olmaya devam edecek.

Hafta başında hava sıcaklığının gün içerisinde en yüksek 31 derece olarak ölçülmesi beklenirken, bulutlu ve güneşli gökyüzü yüzünü göstermeye devam ediyor.

SALI günü için 32 derecelik sıcaklık beklenirken, Çarşamba ve Perşembe günü için ise termometrelerin 31 dereceyi göstermesi bekleniyor.

Yeni haftada Bursa genelinde herhangi bir yağış sözkonusu olmazken, az bulutlu ve güneşli gökyüzü hafta boyu şehre hakim olacak.

BURSA İÇİN SAATLİK HAVA DURUMU TAHMİNİ

BURSA İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ