Buna göre, Bursa'da hava sıcaklığı gün içerisinde en yüksek 23 dereceye kadar tırmanırken, öğle saatlerinden itibaren çok bulutlu gökyüzü şehre hakim. Öte yandan yeni haftada da termometreler 25 derecenin altındaki seyrini sürdürürken, hafta boyu parçalı bulutlu ve güneşli bir gökyüzü bekleniyor.

Bursa'da ekim ayı ile birlikte hava sıcaklıkları 25 derecenin altındaki seyrine devam ediyor.

Hafta sonunun son gününde hava sıcaklığı en yüksek 23 dereceye kadar tırmanırken, öğle saatlerinden itibaren çok bulutlu bir gökyüzü şehir genelinde yüzünü gösteriyor.

Termometreler akşam saatlerine doğru güneşli ve bulutlu gökyüzüyle birlikte 21 dereceye kadar gerilerken, Bursa'yı yeni haftada da benzer bir hava durumu bekliyor.

YENİ HAFTADA YAĞIŞ BEKLENMİYOR

Meteoroloji'nin 5 günlük hava tahmin raporlarından elde edilen verilere göre, bugün (Pazar) yapılan tahminlere göre Bursa'da yeni haftada yağış beklenmezken, sıcaklıklar sabit seyrine devam ediyor.

Yarın için (Pazartesi) yapılan tahminlere göre, parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte gün içerisinde en yüksek sıcaklık 23 derece olacak.

Salı günü sıcaklık 21 dereceye gerilerken, parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzü şehir genelinde yüzünü göstermeye devam ediyor.

Çarşamba günü termometreler en yüksek 22 dereceyi ölçerken, Perşembe günü ise sıcaklık yine en yüksek 23 derece seviyelerinde olacak.

Meteoroloji'den perşembe gününe kadar herhangi bir yağış tahmini gelmezken, hafta boyu şehir genelinde parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzü yüzünü göstermeye devam edecek.