Başkan Mustafa Bozbey'den, MODEF'e ziyaret Başkan Mustafa Bozbey'den, MODEF'e ziyaret

Meteoroloji Bursa için hava durumu tahmin raporunu yayınladı. Bursa genelinde az bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte sıcaklık yükselirken haftalık uyarı geldi. Yağış olacak mı? İşte detaylar…

Bursa bugün 7 derecelik bir sıcaklık ile güne başladı. Öğle saatlerinde şehir genelinde az bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte hava sıcaklığı 16 derece seviyelerine kadar tırmanıyor.  Akşam saatlerinde ise az bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 12 derece seviyelerinde ölçülüyor. 

BURSA’DA YENİ HAFTADA HAVA DURUMU NASIL?

YARIN sabah saatlerinde termometreler 8 derece olarak ölçülürken gün içerisinde etkili olacak puslu ve parçalı bulutlu gökyüzü hakim olacak. En yüksek sıcaklık ise 19 derece olarak ölçülüyor.

ÇARŞAMBA sabah saatlerinde sıcaklık 8 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gün içerisinde parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte en yüksek sıcaklık ise 17 derece seviyelerinde seyrediyor.

PERŞEMBE termometreler sabah saatlerinde hava sıcaklığı 7 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gün içerisinde parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler 18 derece seviyelerinde ölçülüyor.

CUMA sabah saatlerinde termometreler 7 derece olarak ölçülürken gün içerisinde parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler 17 derece seviyelerinde ölçülecek.

İŞTE BURSA İÇİN SAATLİK HAVA DURUMU TAHMİNİ 

BURSA İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU