Buna göre, Bursa'da bugün hava sıcaklığı gün içerisinde en yüksek 13 derece olarak ölçülürken, sabah saatlerinde yer yer görülen hafif yağış yerini parçalı bulutlu ve güneşli havaya bırakıyor.

Sıcaklığın düşüşe geçtiği bugünlerde termometreler 20 derecenin altında seyrederken, parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzünü hafta sonuna kadar yüzünü göstermeye devam ediyor.

Bursa'da hava sıcaklığı bugün düşüşe geçtiğini iyiden iyiye hissettiriyor.

Haftanın üçüncü iş gününde hava sıcaklığı en yüksek 13 derece olarak ölçülürken, sabah saatlerinde şehrin bazı kesimlerinde görülen hafif yağış geçişleri gün içerisinde yerini parçalı bulutlu ve güneşli havaya bırakıyor.

Güneşli havanın görüldüğü Bursa'da sıcaklık akşam saatlerinden itibaren ise 8 derecelere kadar gerilerken, soğuk hava gece saatlerinde daha etkisini hissettirecek.

HAFTA SONUNA KADAR SICAKLIK 20 DERECE ALTINDA

Meteorolojinin 5 günlük hava tahmin raporlarından elde edilen verilere göre, Bursa'da sıcaklıklar düşüşe geçerken, hafta sonuna kadar termometreler 20 derecenin altında seyredecek.

Yarın için (Perşembe) yapılan tahminlere göre, Bursa'da ölçülen en yüksek sıcaklık 15 derece olurken, parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzü şehir genelinde hakim olacak.

Cuma günü sabah saatlerinde etkili olan sisli ve puslu havayla birlikte sıcaklık 17 derece olacak.

Cumartesi ve Pazar günü ise termometreler 18 derece bandında seyrini sürdürecek ve şehir genelinde herhangi bir yağış ise beklenmiyor.