Buna göre, Bursa'da tam kapanmanın sona erip, yeni kademeli normalleşmenin başladığı haftanın ilk gününde hava sıcaklığı en yüksek 26 dereceyi görürken, gün içerisinde şehre az bulutlu ve güneşli bir gökyüzü hakim.

81 il genelinde uygulanan tam kapanma tedbirlerinin sona erip, dün açıklanan yeni 'kademeli normalleşme' tedbirleri kapsamında haftanın ilk gününde Bursa'da hava sıcaklığı 26 dereceye kadar tırmanıyor.

Gün içerisinde özellikle öğle saatlerinden itibaren hissedilen sıcaklıkla birlikte az bulutlu ve güneşli hava gün boyu şehir genelinde yüzünü gösteriyor.

Termometreler akşam saatlerinden itibaren düşüşe geçerken, gece saatlerinde en düşük 19 dereceye kadar geriliyor.

3 GÜNDE 30 DERECEYİ BULACAK

Meteoroloji'nin 5 günlük hava tahmin raporlarından elde edilen bilgiye göre, Bursa'da sıcaklık perşembe gününe kadar yükselişte olacak.

Yarın (SALI) hava sıcaklığının 28 dereceye kadar yükseleceğini bildiren yetkililer, gün içerisinde şehir genelinde çok bulutlu bir gökyüzünün etkili olacağını bildirdi.

ÇARŞAMBA günü için 29 derecelik bir sıcaklık tahmininde bulunan meteoroloj, parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzünün şehre hakim olacağını belirtti.

PERŞEMBE günü ise yapılan tahminlere göre yağış bekleniyor. Hava sıcaklığının 7-8 derecelik bir düşüş yaşayarak 22 derecelere gerileyeceği Bursa'da gün içerisinde yer yer gökgürültülü sağanak yağış etkili olacak.

CUMA günü 20 dereceye kadar düşen sıcaklıkla birlikte yağış geçişleri devam edecek.

İŞTE BURSA İÇİN SAATLİK HAVA DURUMU TAHMİNİ (17 MAYIS 2021)

İŞTE BURSA İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ