Buna göre, Bursa'da hava sıcaklığı gün içerisinde en yüksek 28 dereceye kadar tırmanırken, hissedilen sıcaklık ise 31 derece civarında. Öte yandan akşam saatlerine kadar şehir genelinde yer yer kuvvetli sağanak yağış etkili oluyor. Öte yandan yağış yarın da Bursa genelinde yüzünü göstermeye devam edecek.

Bursa'da temmuz ayının ilk hafta sonunda sağanak yağış görülüyor.

Hafta sonunun ilk gününde (BUGÜN) hava sıcaklığı en yüksek 28 derece olarak ölçülürken, hissedilen sıcaklık ise 31 derece bandında seyrediyor.

Sağanak yağış sabah saatlerinden itibaren şehri genelinde yer yer kuvvetli şekilde yüzünü gösterirken, akşam saatlerine kadar etkili olması bekleniyor.

Akşam saatlerinden itibaren ara vermesi beklenen sağanak yağışlar, Bursa'da yarın da etkili olmaya devam edecek.

SICAKLIK DÜŞÜYOR

Meteorolojinin 5 günlük hava tahmin raporlarından elde edilen bilgilere göre, geçilen haftayı 35 derecenin üzerindeki sıcaklıklarla geçiren Bursa'da termometreler yeni haftada düşüşte olacak.

PAZAR günü (YARIN) için yapılan tahminlere göre, sağanak yağışın şehir genelinde yer yer yüzünü göstermesiyle birlikte hava sıcaklığı ise en yüksek 29 derece olarak ölçülecek.

Hafta başında (PAZARTESİ ve SALI) sağanak yağış Bursa'yı terk ederken, hava sıcaklığı 31 dereceye kadar tırmanıyor ve gün içerisinde şehre bulutlu ve güneşli hava hakim oluyor.

ÇARŞAMBA günü için yeniden yağış uyarısı yapan meteoroloji yetkilileri termometrelerin 30 dereceyi ölçmesini bekliyor.

BURSA İÇİN SAATLİK HAVA DURUMU TAHMİNİ

BURSA İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ