Buna göre, Bursa'da haftanın ilk gününde hava sıcaklığı gün içerisinde 20 dereceye kadar tırmanırken, dün yapılan açıklamada sağanak yağışın yarından itibaren etkili olacağı belirtilmişti. Ancak bu tahminini değiştiren Meteoroloji, Bursa'da bu hafta yalnızca çarşamba günü için hafif sağanak yağış geçişi uyarısı yaparken, sıcaklığın ise hafta boyu 15 ila 20 derece bandında seyredeceğini duyurdu.

Bursa'da yeni hafta parçalı bulutlu ve güneşli bir Pazartesi ile başladı.

Sabah saatlerinde şehir genelinde yüzünü gösteren parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte güneş varlığını hissettirken, soğuk hava sabah saatlerinde etkili oldu.

Gün içerisinde ise en yüksek sıcaklığın 20 derece olarak ölçüleceğini bildiren Meteoroloji, akşam saatlerinden itibaren ise termometrelerin 10-13 derecelere kadar gerileyeceğini açıkladı.

TAHMİN DEĞİŞTİ: HAFİF YAĞIŞ GEÇİŞİ GÖRÜLECEK

Meteoroloji'nin 5 günlük hava tahmin raporlarından elde edilen verilere göre Bursa için dün yapılan tahminlerde, hafta içerisinde sağanak yağış geçişlerinin etkili olacağı bildirilmişti. Ancak bu tahmin yeni verilere göre değişti.

Yarın için (Salı) yapılan tahminlere göre Bursa genelinde sıcaklığın en yüksek 18 derece olması beklenirken, parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzü yüzünü göstermeye devam ediyor.

Çarşamba günü için hafif sağanak yağış geçişleri beklenen Bursa'da sıcaklık ise 15 dereceye kadar geriliyor.

Perşembe günü çok bulutlu bir günün yaşanacağını bildiren meteoroloji yetkilileri, 17 derecelik bir sıcaklık beklerken, Cuma günü de çok bulutlu gökyüzüyle birlikte 20 derecelik bir sıcaklık bekleniyor.