Buna göre, Bursa'da gün içerisinde hava sıcaklığı en yüksek 27 derece olarak ölçülürken, hissedilen sıcaklık ise öğle saatlerinde 30 dereceye kadar tırmanıyor. Sabah saatlerinden itibaren şehir genelinde hafif sağanak yağış geçişleri görülürken, yağışın yarın ara verip, perşembe günü yeniden etkili olması bekleniyor. Öte yandan Perşembe günü hava sıcaklığı 18 derecelere kadar gerileyecek.

Bursa'da hava sıcaklıkları bu hafta itibariyle 30 derecenin altına düştü.

Haftanın ikinci gününde (bugün) termometreler gün içerisinde en yüksek 27 dereceyi ölçerken, hissedilen sıcaklık ise öğle saatlerinde ancak 30 dereceyi görüyor.

Sabah saatlerinden itibaren şehrin bazı bölgelerinde yer yer hafif yağış geçişleri görülürken, sağanak akşam saatlerine kadar yüzünü göstermeye devam edecek.

Gün içerisinde dışarıda olacak Bursalıları tedbirli olmaları konusunda uyaran meteoroloji, yağışın yarın ise ara vereceğini duyurdu.

SICAKLIK DÜŞÜYOR

Meteorolojinin 5 günlük hava tahmin raporlarından elde edilen verilere göre, Bursa'da hava sıcaklığında 8-10 dereceye yakın düşüş bekleniyor.

Yarın (Çarşamba) hava sıcaklığın gün içerisinde en yüksek 25 derece olarak ölçülürken, sağanak yağışın ara verdiği haftanın üçüncü iş gününde parçalı bulutlu ve güneşli bir gökyüzü şehre hakim olacak.

Perşembe günü sağanak yağış Bursa'ya geri dönerken hava sıcaklığında büyük düşüş yaşanıyor. Termometrelerin gün içerisinde en yüksek 18 dereceyi ölçmesi beklenirken, CUMA günü ise sıcaklık yeninden 24 dereceye kadar tırmanıyor.

Cumartesi günü için hava sıcaklığı tahmini ise bol güneşli ve az bulutlu bir gökyüzü ile birlikte 26 derece.