Buna göre, Bursa'da dün etkili olan soğuk hava bugünden itibaren kırılırken, sıcaklık gün içerisinde 17 dereceye kadar yükseliyor. Gün boyu parçalı bulutlu ve güneşli bir gökyüzünün hakim olacağı Bursa'da yarın ve hafta sonu için ise yağış uyarısı geldi.

Bursa'da kuvvetli lodos ve sağanak yağışların ardından düşüşe geçen sıcaklık bugün itibariyle yeniden 15 derecenin üzerine çıkıyor.

Sabah saatlerinden itibaren parçalı bulutlu ve güneşli bir gökyüzünün hakim olduğu Bursa genelinde gün içerisinde en yüksek sıcaklık 17 derece olarak ölçülüyor.

Akşam saatlerinde 12-13 derecelere kadar gerileyen termometreler yarın da yükselişte olacak.

YARIN VE HAFTA SONU İÇİN YAĞIŞ UYARISI GELDİ

Meteoroloji'nin 5 günlük hava tahmin raporlarından elde edilen verilere göre, Bursa genelinde yarın yer yer geçişli olmak üzere ve hafta sonu kuvvetli olmak üzere sağanak yağış bekleniyor.

Yarın için (Cuma) yapılan tahminlere göre hava sıcaklığının gün içerisinde 20 derecelere kadar ulaşması beklenirken, yer yer sağanak yağış geçişleri görülecek.

Cumartesi günü sıcaklık 17 derece bandında seyrederken, kuvvetli sağanak yağış gün içerisinde yüzünü gösterecek.

Pazar günü şiddetini kaybeden yağışla birlikte sıcaklık en yüksek 17 derece olacak.

Pazartesi günü yağış etkisini kaybederken Bursa'da yeni haftanın ilk gününde sıcaklık en yüksek 19 derece olarak ölçülecek.