Buna göre, Bursa'da etkili olan kuvvetli fırtına bugün öğle saatlerinden itibaren şiddetini artıracak sağanak yağışla birlikte şiddetini kaybediyor. Bursa genelinde sabah saatlerinden itibaren görülen sağanak yağış geçişleri, hafta sonuna kadar yüzünü gösterecek.

Bursa'da hafta sonundan beri etkisini gösteren lodos bugün de şehir genelinde yüzünü göstermeye devam ediyor.

Sabah saatlerinden itibaren Bursa genelinde yer yer etkili olan sağanak yağışla birlikte kuvvetli lodos öğle saatlerinden itibaren etkisini kaybetmeye başlıyor.

Özellikle öğle saatlerine doğru etkili olacak kuvvetli sağanak yağış akşam saatlerine kadar sürecek.

Gün içerisinde en yüksek sıcaklığın 15 derece olacağını bildiren meteoroloji, akşam saatlerinden itibaren ise hava sıcaklıklarında önemli bir düşüş beklendiğini duyurdu.

SICAKLIK DÜŞÜYOR, HAFTA SONUNA KADAR YAĞIŞ GEÇİŞLERİ SÜRECEK

Meteorolojinin 5 günlük hava tahmin raporlarından elde edilen verilere göre, Bursa genelinde etkili olan kuvvetli lodos bugün itibariyle şiddetini kaybederken, şehir genelinde boy gösterecek kuvvetli sağanak yağış geliyor.

Yarın için (ÇARŞAMBA) yapılan tahminlere göre gece 3 dereceye kadar gerileyecek sıcaklık, gün içerisinde ise en yüksek 11 derece olarak ölçülecek ve yağış geçişleri devam edecek.

PERŞEMBE günü ara veren yağışın ardından hava sıcaklığı ise yeniden yükselişe geçerek 17 dereceye kadar tırmanıyor. Gün içerisinde parçalı bulutlu ve güneşli bir gökyüzü şehre hakim olacak.

CUMA günü sağanak yağış şehre geri dönerken termometreler gün içerisinde en yüksek 20 dereceyi ölçecek.

CUMARTESİ günü sıcaklığın 17 derece bandında seyredeceğini bildiren meteoroloji, hafta sonunun ilk gününde yağış geçişleri devam edecek.