Buna göre, Bursa'da hava sıcaklığı gün içerisinde en yüksek 26 derece olurken, hissedilen sıcaklık da aynı seviyelerde. Öte yandan Meteoroloji yarın için yer yer sağanak yağış tahmininde bulunurken, pazar günü ise yağışın şehri terk edeceğini bildirdi.

Bursa'da hava sıcaklığı haftanın son gününde 25 derecenin üzerinde.

Gün içerisinde termometrelerin en yüksek 26 dereceyi ölçeceğini duyuran Meteoroloji, hissedilen sıcaklığın da aynı seviyelerdeki seyrini sürdüreceğini bildirdi.

Haftanın son iş gününde Bursa'da parçalı bulutlu ve güneşli bir gökyüzü yüzünü gösterirken, yarın için ise sağanak yağış uyarısı geldi.

Sağanak yağış geliyor: Pazar günü hava açık

Meteorolojinin 5 günlük hava tahmin raporlarından elde edilen verilere göre, Bursa'da hafta sonunun ilk gününde sağanak yağış bekleniyor.

Yarın için (Cumartesi) yapılan tahminlere göre Bursa'da yer yer sağanak yağış geçişlerinin görüleceği belirtilirken, sıcaklık ise gün içerisinde en yüksek 23 derece olacak.

Pazar günü yağış şehri terk ederken, parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzünün hakim olacağı bir hafta sonu yaşanacak. Hava sıcaklığı ise gün içerisinde 25 dereceye kadar ulaşıyor olacak.

Pazartesi günü termometreler 27 dereceye kadar tırmanırken, gün içerisinde parçalı bulutlu ve güneşli bir gökyüzü şehre hakim.

Salı günü sıcaklıklarda 7-8 derecelik bir düşüş beklenirken, sağanak yağış Bursa genelinde etkisini gösterecek.