Buna göre, Bursa'da hava sıcaklığı gün içerisinde en yüksek 23 derece olarak ölçülürken gün boyu şehre az bulutlu ve güneşli bir gökyüzü hakim.

Öte yandan Meteoroloji'den alınan bilgilere göre Bursa'da yarın sisli bir hava beklenirken, pazar günü ise sağanak yağış geçişlerinin görüleceği açıklandı.

Ekim ayının son günlerine gelinirken Bursa'da hava sıcaklığı 20 derecenin üzerindeki seyrini hafta sonuna kadar sürdürecek.

Hava sıcaklığı bugün içerisinde öğle saatlerinde en yüksek 23 derece olarak ölçülürken hissedilen sıcaklık da aynı seviyelerde.

Gün boyu az bulutlu ve güneşli bir gökyüzünün hakim olacağı Bursa genelinde termometreler akşam saatlerinden itibaren 15 dereceye kadar geriliyor.

PAZAR GÜNÜ YAĞIŞ GEÇİŞLERİ OLACAK

Meteorolojinin 5 günlük hava tahmin raporlarından elde edilen verilere göre Bursa'yı hafta sonunda sisli ve yer yer sağanak yağışlı bir hava bekliyor.

Yarın için (Cumartesi) yapılan tahminlere göre sıcaklığın en yüksek 22 derece olacağı öngörülürken, gün içerisinde sabah saatlerinde yoğun olmak üzere sisli bir hava bekleniyor.

Pazar günü ise şehir genelinde yer yer sağanak yağış geçişlerinin görüleceğini bildiren yetkililer sıcaklığın ise 18 dereceye gerileyeceğini belirtti.

Hafta başında ise (Pazartesi) çok bulutlu bir gökyüzünün hakim olacağı Bursa'da hava sıcaklığı ise en yüksek 15 derece olacak.

Salı günü az bulutlu ve güneşli havanın geri döndüğü Bursa'da sıcaklık ise 17 derece bandında seyredecek.