Buna göre, Bursa'da bugün hava sıcaklığı gün içerisinde en yüksek 24 dereceye kadar tırmanırken, sabah saatlerinden itibaren şehir genelinde yer yer sağanak yağış etkili oluyor. Yağış akşam saatlerine kadar bölgesel olarak yüzünü gösterirken, hafta sonu için de yapılan tahminlerde yağışın devam edeceği bildirildi.

Bursa'da sağanak yağış yer yer yüzünü göstermeye devam ediyor.

Hafta içinin son gününde hava sıcaklığı en yüksek 24 derece olarak ölçülürken, hissedilen sıcaklık da aynı seviyelerde.

Sağanak yağış ise Bursa genelinde bölgesel olarak yüzünü gösterirken, akşam saatlerine kadar gökgürültülü sağanak yağışın etkili olması bekleniyor.

Sabah saatlerinden itibaren şehrin bazı kesimlerinde yer yer etkili olan sağanak yağışla birlikte nem oranı ise yüzde 90 seviyesinin üstüne kadar çıkıyor.

Yarın yağış, Pazar güneş

Meteorolojinin 5 günlük hava tahmin raporlarından elde edilen verilere göre, sağanak yağışın yarın da etkili olacağı bildirilirken, pazar günü ise yağış ara verecek. Hafta başından itibaren ise sağanak yeniden yüzünü göstermeye devam edecek.

Yarın için (Cumartesi) yapılan tahminlere göre hava sıcaklığı en yüksek 24 derece olurken, yağışlar geçişli şekilde il genelinde etkili olmaya devam edecek.

Pazar günü sıcaklık yağışın ara vermesinin ardından 26 dereceye kadar yükselirken, Pazartesi ise gökgürültülü sağanak yağış yeniden Bursa'da etkili olmaya başlayacak.

Salı günü termometreler 26 dereceyi gösterirken, yer yer etkili olacak yağış geçişleri Bursa genelinde yüzünü göstermeye devam edecek.