Bursa'da hava sıcaklığı gün içerisinde en yüksek 22 derece olurken, hissedilen sıcaklık da aynı seviyelerde. Dün etkili olan sağanak yağış bugün şehri terk ederken, hafta sonuna kadar sıcaklıklar 26 dereceye kadar tırmanıyor.

Bursa'da 1 günlük sağanak yağışın ardından hava sıcaklığı 20 derecenin altına kadar düştü.

Haftanın son günün termometreler gün içerisinde (BUGÜN) en yüksek 22 dereceyi gösterirken, akşam saatlerinde sıcaklık 15 derecelere kadar geriliyor.

Gün boyu şehir genelinde parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzü hakim olurken, hafta sonuna kadar sıcaklıklar yükselişte olacak.

PAZAR GÜNÜNE SICAKLIK ARTIYOR

Meteorolojnin 5 günlük hava tahmin raporlarından elde edilen verilere göre, Bursa'da hava sıcaklığı hafta sonuna kadar 3-5 derecelik yükselişte olacak.

Yarın için (CUMARTESİ) yapılan tahminlere göre, sıcaklığın 24 dereceye kadar tırmanacağını bildiren meteoroloji hafta sonunun ilk gününde Bursa'da parçalı bulutlu ve güneşli bir gökyüzü bekliyor.

PAZAR günü termometreler 26 dereceyi ölçerken gün içerisinde az bulutlu ve bol güneşli bir gökyüzü görülecek.

Hafta başında (PAZARTESİ) sıcaklık 26 derece bandındaki seyrini sürdürürken, SALI günü ise parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte sıcaklık gün içerisinde en yüksek 23 derece olacak.

 BURSA İÇİN SAATLİK HAVA DURUMU TAHMİNİ:

BURSA İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ: