Buna göre, Bursa'da bugün hava sıcaklığı gün içerisinde en yüksek 32 derece olarak ölçülürken, hissedilen sıcaklık ise 33 derece bandında. Yeni haftada termometreler 30 derecenin üzerinde seyrederken, Çarşamba günü için meteorolojiden sağanak yağış uyarısı geldi.

Bursa'da geçtiğimiz birkaç hafta boyunca etkili olan kavurucu sıcaklar bu hafta itibariyle etkisini kaybederken, hava sıcaklığı 30 derecenin üzerinde seyredecek.

Haftanın ilk iş gününde (bugün) hava sıcaklığı gün içerisinde en yüksek 32 derece olarak ölçülürken, hissedilen en yüksek sıcaklık ise 33 derece civarında olacak.

Gün boyu şehre parçalı bulutlu ve güneşli bir gökyüzü hakim olurken, sıcaklık akşam saatlerinden itibaren 25 derecenin altına doğru düşüşe geçiyor.

Meteorolojinin 5 günlük hava tahmin raporlarından elde edilen bilgilere göre, Bursa'da hava sıcaklıkları bu hafta büyük düşüş veya yükseliş beklenmezken, termometreler 30-33 derece arasındaki seyrini koruyacak.

Yarın için (salı) yapılan sıcaklık tahmini gün içerisinde en yüksek 33 derece olarak beklenirken, az bulutlu ve güneşli gökyüzü şehre hakim olacak.

Çarşamba günü günü ise meteoroloji tarafından yapılan uyarılara göre sağanak yağış bekleniyor. Şehir genelinde yer yer etkili olması beklenen yağışın akşam saatlerinde ise şehri terk etmesi bekleniyor.

Perşembe günü için hava sıcaklığının 32 derece olarak ölçüleceğini bildiren yetkililer, Cuma günü için de termometrelerin 32 derece bandında seyredeceğini belirtti.