Buna göre, Bursa'da hava sıcaklığı gün içerisinde en yüksek 12 derece olarak ölçülürken, dün öğle saatlerinden itibaren etkili olmaya başlayan sağanak yağış ise devam ediyor. Saat 18.00'a kadar yağış geçişlerinin görüleceği Bursa'da akşam saatlerinden itibaren etkisini kaybeden yağış 1 günlük aranın ardından Cuma gününden itibaren yeniden yüzünü gösterecek. Bursa hafta sonu da yağışlı olacak.

Bursa'da sağanak yağışın etkili olduğu bir gün yaşanacak.

Dün öğle saatlerinden itibaren etkisini göstermeye yağış, Bursa genelinde gece boyu devam ederken, (Bugün) sabah saatlerinden itibaren de yüzünü göstermeye devam ediyor.

Gün içerisinde hava sıcaklığı en yüksek 12 dereceye kadar yükselirken, yağışın akşam saat 18.00'dan sonra etkisini kaybetmesi bekleniyor. Termometreler ise gece 10 derecenin altına geriliyor.

YAĞIŞ 1 GÜNLÜK ARA VERİYOR: HAFTA SONU YAĞIŞLI OLACAK

Meteorolojinin 5 günlük hava tahmin raporlarından elde edilen verilere göre Bursa'da sağanak yağış yarın mola verirken, hafta sonuna kadar etkisini göstermeye devam edecek.

Yarın için yapılan (Perşembe) tahminlere göre etkili olan yağış yarın ara verirken, hava sıcaklığı ise 14 derece bandında olacak.

CUMA günü şehir genelinde yağış geçişlerinin yeniden yüzünü göstereceğini bildiren meteoroloji hava sıcaklığının ise 18 derece kadar yükseleceğini bildirdi.

Cumartesi günü sıcaklık 21 derece olurken, sağanak yağış geçişleri şehir genelinde bölgesel olarak etkili olacak.

Pazar günü sağanak yağışın devam edeceğini bildiren yetkililer, termometrelerin ise gün içerisinde en yüksek 20 dereceyi ölçeceğini belirtti.