Buna göre, Bursa'da bugün hava sıcaklığı gün içerisinde en yüksek 25 derece kadar yükselirken, hissedilen sıcaklık da aynı seviyede. Gün boyu parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzü şehre hakim olurken, meteoroloji geçtiğimiz günlerde yaptığı yağış tahminini değiştirdi.

Meteoroloji tarafından hafta içinde yapılan yağış tahminlerinde değişiklik yapılırken, Bursa'da hafta sonu sağanak tahmini yerini güneşli havaya bıraktı.

Hafta sonunun ilk gününde Bursa'da termometreler gün içerisinde en yüksek 25 derece olarak ölçülürken, hissedilen sıcaklık da aynı seviyelerde.

Gün içerisinde parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzünün hakim olduğu şehir genelinde herhangi bir yağış beklenmiyor.

SALI GÜNÜNE KADAR YAĞIŞ YOK, SICAKLIK YÜKSELİYOR

Meteoroloji'nin 5 günlük hava tahmin raporlarından elde edilen verilere göre, Bursa'da hafta sonu için yapılan yağış tahmini yerini güneşli havaya bıraktı.

Yarın için (Pazar) yapılan tahminlere göre termometrelerin en yüksek 27 dereceyi ölçmesi beklenirken, gün boyu güneşli ve az bulutlu bir gökyüzü şehre hakim olacak.

Hafta başında ise (Pazartesi) sıcaklığın 27 derece bandında seyretmesi öngörülürken, çok bulutlu bir gün Bursalıları bekliyor.

SALI günü ise Bursa'ya sağanak yağış uyarısında bulunan meteoroloji yetkilileri, hava sıcaklığının 26 derece olarak ölçüleceğini bildirdi.

Çarşamba günü ise yağışla birlikte sıcaklık 23 dereceye kadar geriliyor olacak.