Büyükşehir Belediyesi, Kestel ilçesine modern bir katlı otopark ve pazar alanı kazandırdı. Düzenlenen törene Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti Bursa Milletvelili Atilla Ödünç, Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır, Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık ve protokol katıldı.


Programda konuşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, " Ben bu yatırımın hem ilçe merkezine hem de bölgeye ciddi bir değer katacağını düşünüyorum. Nasip olursa Eylül ayından itibaren hizmet verecek. Kestel otopark ve pazar alanı projemiz şimdiden halkımıza hayırlı olsun.
Yatırımlarımızla insanlara beklentilerini vermek durumundayız.Büyükşehir belediyemizin ilçe belediyelerimizin açılışlarını da bir bir gerçekleştireceğiz.Buranın yapımında  da emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum." dedi.

Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır ise, "Büyükşehir belediyemize bir kez daha teşekkür ediyorum. Kestelimizin şehirleşmesinde imaj çok önemli. 72 bini aşkın  nüfüsunuz var Kestelimizde ve yaklaşık 12 bin aracımız var.  Bu tesisin açılmasında emeği geçen tüm herkese teker teker teşekkür ediyorum. İlçemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum." dedi.

AK Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç de Kestel Kapalı Otopark ve Pazar Alanının
Kestellilere hayırlı olmasını diledi.


Kestel Ahmet Vefik Paşa Mahallesi’nde toplam 15 bin 792 metrekare inşaat alanına sahip 4 katlı, 264 araç kapasiteli otopark, yaklaşık 5 bin metrekarelik pazar alanı ve Bursa Caddesi’ne cepheli 1900 metrekarelik kapalı dükkan alanını da bünyesinde barındıran katlı otopark ve pazar  alanında İlçe merkezindeki parklanma sorununa çözüm üretmenin yanında, pazar alanıyla vatandaşlara daha sağlıklı ortamda alışveriş imkanı sunacak olan hizmet Kestellilere hizmet verecek.