Bursa’yı geleceğe taşıyacak projeleri bir bir hayata geçiren Bursa Büyükşehir Belediyesi, 17 ilçede de özelikle kırsal mahallelerde yaşam kalitesini yükseltecek çalışmaları da aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Gürsu’nun Ağaköy Mahallesi için projelendirilen Mahalle Konağı’nın açılışı düzenlenen törenle hayata gerçekleştirildi. 

Programa Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti Bursa Milletvekili  Atilla Ödünç, Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, Kestel Belediye Başkanı  Önder Tanır, BURULAŞ Genel Müdürü Mehmet Kürşat Çapar ve protokol katıldı.

Programda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Büyükşehir Belediyesi olarak 17 ilçedeki kırsal mahallelerde de yaşam kalitesini yükseltecek yatırımları hızla sürdürdüklerini belirtirken ihtiyaç duyulan her noktaya ulaşmaya çalıştıklarını söyledi. Aktaş sözlerine devam ederken, "Gürsu’nun Ağaköy Mahallesi’nde düğün salonu gibi geniş katılımlı etkinliklerin yapılabileceği bir mahalle konağı istenmişti. Burası bir ihtiyaçtı. Tabi ilçelerimizle iş birliği içerisinde yaptığımız önemli çalışmalar var. İhtiyaç olan eksik ve aksaklıkları giderip hayata geçirmeye çalışıyoruz. Gürsu bizim hızlı gelişen ilçemiz, yüz bin nufusunu geçer diye düşünüyorum. Özellikle tarımla ön plana çıkan bir şehrimiz.Bu binada  çok amaçlı kullanılabilecek bir alan var. Mahalle halkının önemli günlerine tanıklık edecek binanın bölgeye hayırlı olmasını diliyorum” dedi.