BUSKİ, abonelerine sunduğu hizmet kalitesini artırmak, daha kaliteli ve sağlıklı ortamlarda hizmette bulunabilmek için Yenişehir Şube Müdürlüğü hizmet binasının yerini değiştiriyor.

Bursa Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü, TSE’den almış olduğu kalite belgelerinin arasına 2021 yılı başında Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistem belgesini de katarak abonelerine sunmuş olduğu altyapı çalışmaları esnasında ve abonelik süresinde kaliteli hizmet sunumunu sürekli geliştirmeyi ilke edinmiştir. BUSKİ, aynı özeni, abonelerini ağırladığı fiziki mekanların konforunda ve COVID sürecinde daha da önem kazanan sağlıklı-güvenli ortamların sağlanmasına da gösteriyor. BUSKİ, bu amaçla, Yenişehir Şube Müdürlüğü 11 Ekim, Pazartesi günü yeni binasında abonelerine hizmet vermeye başlayacak.

Şube Müdürlüğü’nün önceki yerine abonelik işlemleri için gelen vatandaşlar, alan darlığından dolayı çeşitli zorluklar yaşarken, binanın teknik altyapısında meydana gelen arızalar, sunulan hizmetin, zaman zaman aksamasına neden oluyordu.

Bütün bunların yanı sıra, otopark alanının yetersizliği, Kurum ve misafir araçlarının otopark sorunu yaşamasını da beraberinde getirmekteydi.