…Ve Bursaspor, bu akşam sahasında oynadığı maçta bu kez de açık fark yedi ve mağlubiyetler zincirine yenisini ekledi. Ligin henüz başlarıyla teknik direktörler değiştiren Bursaspor’da, artık yönetimin de ‘bedel ödeyip ödemeyeceği’ merak ediliyor.
Bursaspor;

Evinde, 4-0 kaybetti!

İnanılır gibi, değil!
Alt ligin de dibine demir atan Bursaspor’un durumu, yeni bir intihar girişiminde bulunmasına benziyor.
Bu hafta…

Kardeş takım;

Ankarügücü…

En yukarılarda bulunmasına rağmen, onuru ve becerisiyle sahada top oynayan Ankaragücü, nihayetinde rekabetin kazananı oldu.
Hep;

Söylüyoruz…
Bursaspor’un, umut vadeden, geleceğe tahvil edilebilecek zamanı yoktu, ama Süper Lig’e çıkılabilmesinde, yıllar kaybedilmeye başlandı.

Belediyeler ve dolayısıyla devletçe sahip çıkılmaya ve yanı sıra bir sanayi kentinin patronlarınca da desteklenmeye çalışılıyor.
Başta;
Taraftarlar arasındaki ‘Teksas’ topluluğu olmak üzere, gönül verenler de büyük hayal kırıklığı yaşıyor.

Bursaspor;
Kenti tarafından sahiplenebilmesinin karşılığını, sahada veremiyor ve Süper Lig’e çıkmaya namzetlerin dışındaki takımlara da puanlar kaptırılıyor.
Aslında;
Emin Adanur’un açıktan başını çektiği yeni yönetim, oldukça iddialıydı ve kronik borçların tasfiyeti ve transfer tahtasının açılabilmesi açısından, yeni sezona daha umutlu girilmişti.
Maalesef…
Çırak değiştirir gibi, teknik direktörler değiştirilmesi, hayal kırıklığına neden olan transfer ve kadro meseleleriyle birleşti.
Bursaspor ve kentlisi, sosyal medyada üzüntülerini ve tepkilerini paylaşırken, büyük hezimet sonucu, tabelaya yansıyordu.
Bu gidişatla;

Bursa’ya yazık oluyor!

Şimdi;
Ne olacak?
Bursaspor’daki başarısızlık silsilesi nedeniyle bedel ödemede, artık ‘yönetime sıra geldiği’ konuşuluyor.