Bursa'da bugün lodos etkisini sürdürmeye devam ederken rüzgar yer yer fırtına şeklinde esiyor. Sıcaklık ise  lodosun etkisiyle 18 dereceye çıktı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Bursa’da ulaşımda aksamalar, soba ve doğalgaz kaynaklı zehirlenmeler, çatı uçması gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda vatandaşları uyardı.

Bugün saat 11.00’den 23.00’e kadar sürmesi tahmin edilen fırtına için yapılan açıklamada, ''“Güney yönlerinden kuvvetli rüzgâr ve fırtına (60-90 km/sa, yüksek kesimlerde 90-120 km/sa) beklendiğinden ulaşımda aksamalar, soba ve doğalgaz kaynaklı zehirlenmeler, çatı uçması gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.” denildi.

Meteoroloji yetkilileri yarın ve perşembe günü için ise  Bursa'da karla karışık yağmur beklendiğini ifade etti. Yağışın özellikle kentin yüksek kesimlerinde yer yer kar yağışı şeklinde görüleceği ifade edildi. Sıcaklığın yarın 11, perşembe  ise 5 derece olması bekleniyor. Cuma ve cumartesi günü de kar yağışının yerini yeniden yağmura bırakması bekleniyor.