Bursa'da Orhaneli yolu üzerinde devrilen itfaiye aracı içerisindeki 4 itfaiye personeli hayatını kaybetti.

Bursa Orhaneli yolunda itfaiye ekibi kaza yaptı 4 ölü

Edinilen bilgiye göre, Orhaneli ilçesine bağlı Nalınlar Mahallesi'ndeki orman deposu mevkisinde hasarlı ve yaralanmalı trafik kazası meydana geldi. 16 RK 960 plakalı itfaiye aracı ile ile kazaya müdahale etmek için yola çıkan 4 kişilik ekip Nalınlar Mahallesindeki orman deposuna bir kilometre kala kaza geçirdi. Sürücüsünün henüz belli olmadığı itfaiye aracı yağışın etkili olduğu bölgede yoldan çıkıp, takla atarak şarampole yuvarlandı.

Kazada ilk belirlemelere göre 4 itfaiye personeli hayatını kaybetti. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve ek itfaiye ekibi gönderildi. Ekiplerin kaza yerindeki çalışması devam ederken jandarma kazayla alakalı tahkikat başlattı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş sosyal medya hesabından mesaj paylaştı

Maalesef güne acı bir haberle başladık. Orhaneli yolunda bir trafik kazasına yetişmeye çalışırken kaza geçiren 4 itfaiyeci arkadaşımızı kaybettik. Rabb'im kazada şehit olan Sinan Amil, İsmail Kaya, Aydın Doğru ve Yunus Akşit kardeşlerime rahmet eylesin. Başımız sağ olsun.

Bursa Valisi Yakup Canpolat'dan kazaya dair paylaşım geldi

Orhaneli yolundaki bir trafik kazasına müdahale etmek için giderken kaza geçiren 4 itfaiye personelimiz maalesef vefat etti. Sinan Amil, İsmail Kaya, Aydın Doğru ve Yunus Akşit ‘e Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum. Başımız sağ olsun.

AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan'dan taziye mesajı

Orhaneli ilçemize seyir halindeyken aracın devrilmesi sonucu hayatını kaybeden itfaiye personelimize Rabb'im den rahmet, yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyorum. Tüm itfaiye teşkilatına, kederli ailelerine, Büyükşehir Belediyemize sabırlar diliyorum. Başımız sağ olsun.