Buna göre, Bursa'da bugün hava sıcaklığı gün içerisinde en yüksek 28 derece olarak ölçülürken, sağanak yağış sabah saatlerinin ardından akşam saatlerinde yeniden başlayacak. Cumartesi gününe kadar sürecek olan yağış geçişleriyle birlikte Bursa'da termometreler 23 dereceye kadar gerileyecek.

Bursa'da haftanın dördüncü günü sağanak yağışla başladı.

Hava sıcaklığının gün içerisinde en yüksek 28 derece olarak ölçüleceğini bildiren Meteoroloji, öğle saatlerinde şehir genelinde yağışın beklenmediğini duyururken, parçalı bulutlu ve güneşli bir gökyüzünün şehre hakim olacağını bildirdi.

Akşam 18.00'den sonra sağanak yağışın yeniden etkisini artıracağı tahmin edilirken, sıcaklık ise 20 derecelere kadar gerileyecek.

YAĞIŞ 3 GÜN SÜRECEK

Meteorolojinin 5 günlük hava tahmin raporlarından elde edilen verilere göre, Bursa'da sağanak yağış cumartesi gününe kadar sürecek. Termometrelerde ise 10 dereceye yakın bir düşüş görülecek.

Yarın için (Cuma) yapılan tahminlere göre sıcaklık 25 dereceye kadar gerilerken, sağanak yağış il genelinde yüzünü göstermeye devam edecek.

Cumartesi günü etkili olan sağanak yağışla birlikte termometreler en yüksek 23 dereceyi ölçerken, yağış gün içerisinde etkisini kaybederek şehri terk edecek.

Pazar günü hava sıcaklığı yeniden yükselişe geçerken 26 derecelere kadar tırmanacak.

Pazartesi günü parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzünün hakim olduğu Bursa'da ölçülecek en yüksek sıcaklığın da 26 derece olması bekleniyor.