Buna göre, Bursa’da haftanın ikinci gününde gece saatlerinden itibaren yüzünü gösteren yer yer karla karışık hafif yağış geçişleri gün boyu devam edecek. Hava sıcaklığı en yüksek 5 derece olarak ölçülürken, kar yağışı yarın da yer yer etkili olaya devam edecek.

Haftanın ikinci iş gününde Bursalıları yer yer görülen karla karış yağış geçişleri bekliyor. 

Gece saatlerinden itibaren yüzünü göstermeye başlayan karla karışık sağanak yağış şehir genelinde yer yer sabah saatlerinde de etkili oldu.

Hava sıcaklığının gece saatlerinde 2 dereceye kadar düştüğü Bursa’da gün içerisinde ise en yüksek sıcaklık 5 derece.

Akşam saatlerinden karla karışık sağanak yağış yerini kar geçişlerine bırakırken, sıcaklıklar da 0 derecenin altını görece.

KAR YAĞIŞI SICAKLIĞI DÜŞÜRECEK

Meteorolojinin 5 günlük hava tahmin raporlarına göre Bursa hafta içerisinde hem kar yağışı, hem güneş hem de sağanak yağış görecek.

Yarın için (Çarşamba) yapılan tahminlere göre, kar yağışı yüzünü gösterirken, sıcaklık gece eksi 5 dereceye, gün içerisinde ise 1 dereceye kadar geriliyor.

Perşembe günü kar şehri terk ederken, gece termometreler eksi 8 dereceye kadar düşüyor. Gün içerisinde ise parçalı bulutlu ve güneşli havayla birlikte en yüksek sıcaklık 8 derece olacak. 

Cuma günü Bursa’ya sağanak yağış gelirken, sıcaklıklar gün içerisinde 10 dereceye kadar tırmanacak.

Cumartesi günü işin yeniden kar yağışı uyarısı yapan Meteoroloji, termometrelerin yeniden 5 derecelere kadar gerileyeceğini bildirdi.