Buna göre, Bursa'da gün içerisinde en yüksek sıcaklık 22 derece olarak ölçülürken, sabah saatlerinde etkili olan fırtına öğle saatlerinden itibaren yerini yağışlı havaya bırakacak. Öte yandan çarşamba gününe kadar sağanak yağış geçişlerinin Bursa genelinde görüleceğini bildiren yetkililer, sıcaklıkların ise düşüşte olacağını bildirdi.

Bursa'da hafta sonu etkili olan lodos haftanın ilk gününde de devam ediyor.

Şehir genelinde sabah saatlerinden itibaren kuvvetli bir şekilde etkili olan lodos ile birlikte Meteoroloji'den kum ve fırtına uyarısı yapılırken, hava sıcaklığı ise 20 derecenin üzerinde seyrediyor.

Öğle saatlerinden itibaren fırtınalı havanın yerini sağanak yağışa bırakacağını bildiren yetkililer, aşırı yağışlara karşı tedbirli olunması konusunda vatandaşları uyardı.

Akşam saatlerinden itibaren sıcaklık 18-19 derece bandında gerilerken, yarın için de yağış uyarısı geldi.

SICAKLIK DÜŞÜŞTE, YAĞIŞ DEVAM EDECEK

Meteoroloji'nin 5 günlük hava tahmin raporlarından elde edilen verilere göre, Bursa genelinde bugün öğle saatlerinden itibaren etkili olacak sağanak yağış hafta ortasına kadar sürecek ve sıcaklıklarda düşüş yaşanacak.

Yarın için (SALI) yapılan tahminlere göre, sağanak yağış geçişlerinin yer yer yüzünü göstereceği Bursa'da sıcaklık ise en yüksek 14 derece olacak.

ÇARŞAMBA günü gece saatlerinde sıcaklığın 0 derecelere kadar gerileyeceğini bildiren meteoroloji, gün içerisinde en yüksek sıcaklığın 9 derece olacağını açıkladı.

PERŞEMBE günü yağışın etkisini kaybetmesiyle birlikte sıcaklıklar yeniden yükselişe geçerken, termometreler gün içerisinde parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte en yüksek 14 dereceyi gösterecek.

CUMA günü ise çok bulutlu bir gün Bursalıları beklerken, sıcaklık ise 18 derece seviyelerinde olacak.