Buna göre, Bursa'yı etkisi altına alan sağanak yağış bugün de devam ediyor. Gün içerisinde hava sıcaklığı en yüksek 19 dereceye kadar yükselirken, yağış akşam saatlerine kadar sürecek. Meteoroloji, sağanağın yarın da (perşembe) Bursa'da geçişli olarak devam edeceğini bildirirken, cuma günü için ise etkisini kaybedeceğini bildirdi.

Bursa'da haziran ayının ikinci gününde şehri etkisi altına alan sağanak yağış sürüyor.

Hava sıcaklığının gün içerisinde en yüksek 19 dereceye kadar yükseleceğini bildiren meteoroloji yetkilileri, sağanak yağışların akşam saatlerine kadar şehir genelinde etkili olacağını duyurdu.

Akşam saatlerinden itibaren etkisini kaybederek yerini parçalı bulutlu ve güneşli havaya bırakan sağanak yağış, yarın da Bursa'da yüzünü göstermeye devam edecek.

SAĞANAK YARIN DA DEVAM EDECEK

Meteorolojinin 5 günlük hava tahmin raporlarından elde edilen bilgilere göre, Bursa'da etkili olan sağanak yağış yarın da (perşembe) devam edecek.

PERŞEMBE günü için termometreler gün içerisinde 22 dereceye kadar yükselse de sağanak yağış şehir genelinde geçişli olarak yüzünü gösterecek.

CUMA günü için yapılan tahminlere göre sağanak yağış etkisini kaybederken, gün içerisinde hafif yağış geçişleri şehrin bazı kesimlerinde görülecek. Hava sıcaklığı ise haftanın son iş gününde 21 derece olarak ölçülecek.

CUMARTESİ ve PAZAR günü için sağanak yağış şehri terk ederken, hava sıcaklıkları yeniden yükselişe geçerek 23 dereceye kadar tırmanıyor. Hafta sonu Bursa'da parçalı bulutlu ve güneşli bir gökyüzü hakim olacak.

BURSA İÇİN SAATLİK HAVA DURUMU TAHMİNİ (2 Haziran 2021)

BURSA İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ